PeNgIkUt sEtIa sAyA

Saturday, 29 September 2012

SoRrY FoR sOmEoNe


Sy ada seorg kawan lama...dye satu sekolah dgn sy dulu...
orgnya happy go luckey, cute, sporting, carring, loving & banyak lagi lah....
disebab kan sikapnya mcm tu..ramai llaki2 yg hensem2 dye dpt..mst ramai yg cemburu kn..
even sy pon jeles sbb sy takpernah dpt gf yg cun melecun giler...tp manis tuh ada laa..ehehe

dipendekan cerita, kami contact semula sejak 2menjak nieh...seronok bila borak dgn dye...
ada je cerita,dri zaman jepun smpai lah zaman melenium sume ada...
sikap sy yg selamber boleh je layn pale sape2...
terima kasih sgt sbb dye rajin call sy disaat kebosanan melanda...

sy suka sgt kwan dgn dye, dye caring habes....
so x hairanlah llaki hensem2 lekat dgn dye...
hidup sy memg ceria sejak 2menjak nieh...sy harap sgt dye dapt jadi best frens sy..

seronok bila jadik single nieh..x de sp nk marah kalu layan sesape...
free for all....hehehe...sy nk kawan dgn semua org..sy x bersedia lgik nk buang status single...
harap semua org faham...tp np dye x nk paham??? 

mungkin salah sy sbb terlalu layan dye...tp sy x bermaksud nk kecewakn dye..sorry sgt2 kpd dye...jgn lah 

disebabkn sy tak terima awk, awk menjauhkn diri...sy bukan x suka awk..tp terlalu awl untuk kta bercinta 

kn...sesi suai kenal x hbes lagik...


kpd si dya...jgnlah tcing lgik...awk akan dpt someone yg lebih baik dri sy yg x brp baik nieh...
sy sendri takut untuk memberi cinta kpd org mcm awk yg terlalu baik dimata sy..
sy malu dgn diri sy, disebabkan itulah sy x boleh nk terima awk...sy x layak untok awk.....


sesiapa yg benar2 iklas menerima sy bukan kerana rupa paras 
sahaja tp hati sy, sikap sy, telatah sy, kemahuan sy, iklas menerima sy seadanya & tidak 
membanding2kn dgn org lain, iklas menerima salasiah keluarga sy, iklas menerima segala-nya milik sy, 
sy juga akan iklas mencintainya smpai mati....


*Setiap pilihan yang kita buat ada baik buruknya tersendiri.. so jangan takut untuk mmbuat pilihan :)

No comments: